22-08-06

weer op onze pootjes

Kuisen is therapie! Dat is bij deze bewezen! Es goed opruimen, herorganiseren en poetsen en dan moe maar tevreden in een propere zetel naar een propere tv kijken die op een propere vloer staat... Daar moet je volgens mannelijke vrienden vrouw voor zijn ;-)

Bon, alles is nog ni gedaan maar alléé 't is een begin. Dat in combinatie met wat etherische oliën (geranium) en een orange zoutkristallen lamp brengt me toch al weer wat tot rust!

De dader van de barsten in mijn harteplafond heeft net gebeld en het telefoontje had potentieel om me even van mijn stuk te brengen maar ik (+ Bach Rescue) heb het gewoon niet toegelaten!

Ik heb een bééstig fijn weekend gehad en ik leef al 29 jaar zonder hem dus... en als ik eraan denk... het was verdorie een vervelend manneke! ;-)

Zover gekomen weet ik verdorie goed genoeg wat ik waard ben om me er door een man niet onderdoor te laten halen!

Soit! Ik ga verder poetsen en dan een filmke kijken met een bosbessen theetje Mmmmmm

 

Slaap zacht!

 

 

20:19 Gepost door little lady in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

goe gedaan je niet van je stuk laten brengen door diene gast, geniet nog lekker van je theetje en slaap lekker, dikke knuffel

Gepost door: lady paulina | 22-08-06

:-) laat je niet doen, teken dat die gast je niet waard is, er zijn echt nog goei mannen in de wereld hoor, mannen die je wel naar waarde schatten :-)

Gepost door: Karen | 23-08-06

De commentaren zijn gesloten.