29-05-06

i hate mondays

How to survive a monday?!!!

Had als kind al de poster van Garfield boven met m'n bed hangen met zijn meest bekende uitspraak... het was dus gedoemd om fout te gaan met die eerste werkdag!

Net terug van een verlengd weekendje aan zee en ipv eindelijk nog es met die blog bezig te zijn, zou ik beter nog wa was sorteren en dat rollerblade, kite, en ander gerief opruimen en en ....

Maar helaas... plof liever zometeen de zetel in met een film-die-ik-kéigraag-wil-zien-maar-met-een-bang-hartje... Signs... is ie griezelig?!! Zij die het weten, pléeeeeeaze let me know!!!

Tsjonge, wat heb ik me gisteren ontpopt als de ideale schoondochter! We mochten logeren in 't appartement van de ouders van Hij-die-een-sleutel-heeft. Dat was precies een showroom, heb me twee keer bedacht en dan toch maar durven douchen... voorzichtig weg, niet teveel spatten... ni gemakkelijk zenne!

 

Nu ja, dat was den eerste dag, gisterenavond kwam ik tot de constatatie dat dat appartement veranderd was in een nest! Jawatte, kuisen dus, hé! Léuk! Maar heb dus gisteren weer een showroom achtergelaten waar schoonmama fier op kan zijn... Moé! Het goeie nieuws is: we mogen nu zeker nog es terug! ;-) Och ik mag niet klagen: het zijn superlieve mensen want schoonmama had haar lievelingsdekbed opgelegd voor ons en de ijskast gevuld met onze favoriete hapjes!

 

Enfin, de quality time met Hij-die-een-sleutel-heeft kwam van pas want hij moet tot de zomervakantie 6 op 7 werken en zijn zondagochtenden zijn zowiezo bezet voor 't fietsen... Welcome back!

19:58 Gepost door little lady | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

amaai wat een ideale schoondochter en dat voorzichtig douchen das ook nieuw zeker? liefs, paulien

Gepost door: lady paulina | 29-05-06

De commentaren zijn gesloten.