15-03-06

 

IT'S GOOD TO BE A WOMAN.

We get off sinking boats first.

We can scare male bosses with mysterious gynaecological disorder excuses.


We don't look like a frog in a blender when dancing.

We don't have to pass wind to amuse ourselves.

If we forget to shave, no one has to know.

We can congratulate our team-mate without ever touching her bottom.

We never have to reach down every so often to make sure our privates are still there.

We can talk to people of the opposite sex without having to picture them naked.

 

We can make comments about how silly men are in their presence, because they aren't listening anyway.

21:13 Gepost door little lady | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

12-03-06

Moé!

Deze middag domweg in slaap gesukkeld na het eten... zo'n jong blaadje in huis... het is vermoéiend... ;-)

 

Morgen weer werken, lijkt al lang geleden! Zal ik de weg nog wel vinden? :-))

21:29 Gepost door little lady | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

11-03-06

 

Héhé, zaterdag! Wat is de week vooruitgevlogen! En maandag weer aan het werk!

Deze morgen was het fijn opstaan! In een proper opgeruimd huisje! Fijn en zoals elke keer heb ik me weer voorgenomen om dat nu goed te onderhouden! Eens stofzuigen tussendoor en alles meteen wegleggen waar het thuishoort... yeah right! ;-) Alleen toch effie moeten slikken toen Hij die een Sleutel Heeft binnenkwam er met natte schoenen lekker doorwandelde tot achteraan.

 

Hmmmmm, zal nog effie niet teveel kritiek geven, hij was tenslotte boodschappen gaan doen... Zo'n man opvoeden, dat kan alleen met kleine beetjes... anders slagen ze tilt door teveel info: én 's morgens py's opruimen, handdoeken ophangen en niet op bed gooien én dan bovendien nog es je schoenen uitdoen bij het binnenkomen 's avonds! Stress! ;-))

 

Gisterenavond naar toneel geweest: het was de moeite! Een moderne bewerking met zang en dans van het klassieke stuk Medea. Al was het soms helaas ongewild ontzettend grappig, we hebben ons alleszins geweldig geamuseerd!

Met een van de meisjes met ik wie ik zelf in een stuk zat, heb ik nu afgesproken om samen terug es wat te gaan sporten. We gaan dansen... Beiden hebben we last van het 'portie gemengd'-fenomeen... Als je verschillende avonden per week zo'n bordje naar binnen slaagt ... een mens zou van minder een buikje krijgen :-/ En dat kan niet met een jongere man in huis hé!? :-))

 

Hij die een Sleutel heeft, heeft zich trouwens op glad terrein gewaagd... Het Handige Harry fenomeen... Een noot van kritiek in de renovatie van mijn keukentje. Pas op ik ben daar gevoelig aan! Daar is behoorlijk wat zweet ingekropen en ben best trots op deze prestatie want ik heb heel veel zelf gedaan met hulp van mijn ouders. Natuuuuurlijk is het niet perfect en moet er nog wat afwerking gebeuren! Dat weet ik zelf ook. Enfin, hij wil er zelf eens invliegen door hier en daar wat te klussen... mij niet gelaten, graag zelfs! Het zal me benieuwen!

 

Zonet ook de buurvrouw aan de deur gehad. Ze is een weduwe van in de 70 en vreselijk nieuwsgierig. Haar grootste hobby. Kijken wat die vreemde buurvrouw (onderstaande dus) allemaal  uitspookt en wie er allemaal over de vloer komt. Ik heb haar ooit betrapt terwijl ze met een ladder tegen de muur van m'n tuintje in mijn keuken stond te loeren!

Het mensje moest vandaag naar een feestje en ik moest haar kleedje vanachter dichtritsen. Aandoenlijk maar ze moest toch ondertussen nog es goed rondkijken :-))

 

12:59 Gepost door little lady | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

10-03-06

 

Twijfels...

Hoe is het mogelijk! Kan je nu niet gewoon ogen toe en in het diepe springen en gewoon gelukkig zijn met wat er nu is?

Gisteren vroeg Hij die een Sleutel Heeft of ik met hem een weekje naar Turkije ga in de zomer. De ene hersenhelft zat te springen en joehoe te schreeuwen en de andere helft zei jaja, als het zolang duurt zeker... we zullen wel zien.

Ik ben geen 16 meer en ik denk misschien net iets teveel na, ook al dankzij wat ik hiervoor allemaal meegemaakt en te horen gekregen heb. Mijn geloof in sprookjes en de witte prins is voorgoed bezoedeld vrees ik.

Vandaag heb ik dus een bang hartje maar het lijkt wel te lukken om in gang te schieten met het poetsen. Waar onrust al niet goed voor is...

 

10:18 Gepost door little lady | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

09-03-06

 

Oké, ik geef toe... Ik ben een beetje een 'lui zjoek'. Niet altijd, als ik bezig ben ben ik bézig maar als den boel stilvalt zoals nu wel effie moet...dan is het verdorie moeilijk om weer in gang te schieten! Het is nu alweer bijna middag en begin stilletjesaan te denken om eens fijn in bad te gaan. Heb een héérlijk uitgebreid ontbijtje voor mezelf geprepareerd... Hoewel het eigenlijk geen uur meer is... wat als er iemand voor de deur staat?! Stress! Nou ja, de meesten zijn op een doodgewone donderdag toch aan het werken, hé! Ja toch hé!? ;-) Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik toch een beetje nerveus ben. Dat komt omdat mijn huisje een puinhoop is.

Heb 't vreselijk druk gehad op het werk, speelde ondertussen intensief toneel, had mijn neefjes op logeerpartij, hopla de gips in en zit nu plots met een man in huis... Tijd om te poetsen?! Pfffff

Och ja wat deert het! Eindelijk weer een lief ventje in mijn leven! Ik mag hem natuurlijk door de chaos hier ook niet het huis uit jagen, hé! Ik weet gewoon niet meer waar beginnen maar heb nog even tijd... Ik moet pas maandag weer aan het werk. Weet je wat? Ik zal een Planning opmaken!

Dag1: planning opstellen... Het is een begin :-)))

Gisterenavond ben ik met vriendinnen 1-tje, 2, 3... gaan drinken (het was nodig dat ik nog eens buiten kwam!). Wel raar, zo voor de eerste keer sinds ik hier woon, iemand alleen in mijn huis te laten, iemand die Een Sleutel Heeft... 

Toen ik thuiskwam was de afwas gedaan en mijn nieuwe dampkap aangesloten. Dus best handig zo een man in huis! Bovendien was hij daarvoor thuisgekomen met een grote bos witte tulpen.... Vertedering alom! En een goede keuze want ik ben DOL op witte tulpen! It must be faith! :-)) Pas op, ik soigneer hem ook wel een beetje zenne! Vooral dan met lekkere kostjes koken... ging de liefde van de man niet langs de maag?! Ah voilà!

11:57 Gepost door little lady | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

08-03-06

supersonisch hoogtechnologisch

Héhé de gips is van mijn voeteke af en in ruil daarvoor kreeg ik een supersonisch hoogtechnologisch steunverband.

Wauw! Ik kreeg zelfs spontaan jaloerse blikken van ma en pa die voor het ziekentransport zorgden! Hihi

Vanavond ga ik op stap (nu ja, op hinkelstap ;-)) met vriendinnen en mijn kersverse schatje vindt dat maar niks... Ocharme, tsja als je al zo lang zelfstandig bent moet je nu niet ineens elke avond braaf naast een man gaan zitten hé! Effe een statement maken zie... Neen, het is een goeie gast maar er is toch nog wat opvoeding aan... Het is het type dat zijn py's daar laat liggen waar ze bij het uitdoen zijn terechtgekomen...

Nu ik thuis ben met mijn arbeidsongevalleke schommel ik dan langs de weg richting voordeur natte handdoeken enzo op te rapen. Heb het gisterenavond nochtans al es voorzichtig in de groep gegooid maar helaas... Och ja, hij kan voorlopig nog teren op het goeie punt dat hij scoorde door met een zakje rode kolen (!) over mijn voet wrijven in het midden van de nacht om de zwelling tegen te gaan...

 

18:17 Gepost door little lady | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Joepie, ik heb een blogje

Nou nou, waar een voet in het gips al niet goed voor is!

Bon, ik ben benieuwd...

Het virus van het bloggen heb ik te pakken gekregen van The Lady in Black http://ladyinblack.skynetblogs.be/

Eerst leek het een beetje vreemd... een dagboekje delen met onbekenden op het net maar het uitwisselen van levenswijsheden en grappen en grollen leek me wel leuk. Dus hier zijn we dan.

Ben benieuwd of ik het ook na de gips zal volhouden om d'er werk van te maken. Als ik zie wat bv een Venus op http://bestemming.skynetblogs.be/ neerschrijft! Chapeau!

Ok, tot zover mijn eerste berichtje!

13:52 Gepost door little lady | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |