11-03-06

 

Héhé, zaterdag! Wat is de week vooruitgevlogen! En maandag weer aan het werk!

Deze morgen was het fijn opstaan! In een proper opgeruimd huisje! Fijn en zoals elke keer heb ik me weer voorgenomen om dat nu goed te onderhouden! Eens stofzuigen tussendoor en alles meteen wegleggen waar het thuishoort... yeah right! ;-) Alleen toch effie moeten slikken toen Hij die een Sleutel Heeft binnenkwam er met natte schoenen lekker doorwandelde tot achteraan.

 

Hmmmmm, zal nog effie niet teveel kritiek geven, hij was tenslotte boodschappen gaan doen... Zo'n man opvoeden, dat kan alleen met kleine beetjes... anders slagen ze tilt door teveel info: én 's morgens py's opruimen, handdoeken ophangen en niet op bed gooien én dan bovendien nog es je schoenen uitdoen bij het binnenkomen 's avonds! Stress! ;-))

 

Gisterenavond naar toneel geweest: het was de moeite! Een moderne bewerking met zang en dans van het klassieke stuk Medea. Al was het soms helaas ongewild ontzettend grappig, we hebben ons alleszins geweldig geamuseerd!

Met een van de meisjes met ik wie ik zelf in een stuk zat, heb ik nu afgesproken om samen terug es wat te gaan sporten. We gaan dansen... Beiden hebben we last van het 'portie gemengd'-fenomeen... Als je verschillende avonden per week zo'n bordje naar binnen slaagt ... een mens zou van minder een buikje krijgen :-/ En dat kan niet met een jongere man in huis hé!? :-))

 

Hij die een Sleutel heeft, heeft zich trouwens op glad terrein gewaagd... Het Handige Harry fenomeen... Een noot van kritiek in de renovatie van mijn keukentje. Pas op ik ben daar gevoelig aan! Daar is behoorlijk wat zweet ingekropen en ben best trots op deze prestatie want ik heb heel veel zelf gedaan met hulp van mijn ouders. Natuuuuurlijk is het niet perfect en moet er nog wat afwerking gebeuren! Dat weet ik zelf ook. Enfin, hij wil er zelf eens invliegen door hier en daar wat te klussen... mij niet gelaten, graag zelfs! Het zal me benieuwen!

 

Zonet ook de buurvrouw aan de deur gehad. Ze is een weduwe van in de 70 en vreselijk nieuwsgierig. Haar grootste hobby. Kijken wat die vreemde buurvrouw (onderstaande dus) allemaal  uitspookt en wie er allemaal over de vloer komt. Ik heb haar ooit betrapt terwijl ze met een ladder tegen de muur van m'n tuintje in mijn keuken stond te loeren!

Het mensje moest vandaag naar een feestje en ik moest haar kleedje vanachter dichtritsen. Aandoenlijk maar ze moest toch ondertussen nog es goed rondkijken :-))

 

12:59 Gepost door little lady | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hoehoe die buurvouw van jou lijkt mij ook een echte zenne, lieve groetjes, paulien

Gepost door: paulien | 11-03-06

hehe buren de mijne zijn helemaal niet nieuwsgierig, ik weet niet eens hun naam :-)

Gepost door: liese | 11-03-06

nieuwe blog Hallo medebloggertjes, ik ben gestopt met mijn blog onder de naam van Ladyinblack, omdat door een stommiteit van mijne kant mijn blog niet meer anoniem was en er een deel van onze kennissenkring meelas en berichten doorgaf aan een van mijn dochters die daar niet zo blij mee was.

Maar ik stop niet hoor, ik begin gewoon onder een andere naam te bloggen, dus voortaan bij http://ladypaulina.skynetblogs.be/ zijn jullie allemaal welkom.
Lieve groetjes van lady paulina
p.s. dit heeft niks met jou te maken, maar met een andere

Gepost door: lady paulina | 11-03-06

De commentaren zijn gesloten.