09-03-06

 

Oké, ik geef toe... Ik ben een beetje een 'lui zjoek'. Niet altijd, als ik bezig ben ben ik bézig maar als den boel stilvalt zoals nu wel effie moet...dan is het verdorie moeilijk om weer in gang te schieten! Het is nu alweer bijna middag en begin stilletjesaan te denken om eens fijn in bad te gaan. Heb een héérlijk uitgebreid ontbijtje voor mezelf geprepareerd... Hoewel het eigenlijk geen uur meer is... wat als er iemand voor de deur staat?! Stress! Nou ja, de meesten zijn op een doodgewone donderdag toch aan het werken, hé! Ja toch hé!? ;-) Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik toch een beetje nerveus ben. Dat komt omdat mijn huisje een puinhoop is.

Heb 't vreselijk druk gehad op het werk, speelde ondertussen intensief toneel, had mijn neefjes op logeerpartij, hopla de gips in en zit nu plots met een man in huis... Tijd om te poetsen?! Pfffff

Och ja wat deert het! Eindelijk weer een lief ventje in mijn leven! Ik mag hem natuurlijk door de chaos hier ook niet het huis uit jagen, hé! Ik weet gewoon niet meer waar beginnen maar heb nog even tijd... Ik moet pas maandag weer aan het werk. Weet je wat? Ik zal een Planning opmaken!

Dag1: planning opstellen... Het is een begin :-)))

Gisterenavond ben ik met vriendinnen 1-tje, 2, 3... gaan drinken (het was nodig dat ik nog eens buiten kwam!). Wel raar, zo voor de eerste keer sinds ik hier woon, iemand alleen in mijn huis te laten, iemand die Een Sleutel Heeft... 

Toen ik thuiskwam was de afwas gedaan en mijn nieuwe dampkap aangesloten. Dus best handig zo een man in huis! Bovendien was hij daarvoor thuisgekomen met een grote bos witte tulpen.... Vertedering alom! En een goede keuze want ik ben DOL op witte tulpen! It must be faith! :-)) Pas op, ik soigneer hem ook wel een beetje zenne! Vooral dan met lekkere kostjes koken... ging de liefde van de man niet langs de maag?! Ah voilà!

11:57 Gepost door little lady | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

haha een nieuw behang, het begint hier leuk te worden, dikke knuff; paulien

Gepost door: paulien | 09-03-06

De commentaren zijn gesloten.